NPC: Λυδία Γκριζομάλλα



Η Λυδία Γκριζομάλλα είναι η καθηγήτρια της σχολής του Πάγου. Είναι ευγενική, καλή, βοηθητική και αγαπάει τους μαθητές της. Φαίνεται μεγάλη σε ηλικία, οπότε λογικό είναι τα της αρέσει το πλέξιμο. Της αρέσουν επίσης τα Πτι φουρ. Το αγαπημένο της φαγητό είναι οι καραμέλες βουτύρου και έχει της ασπίδα πύργου ως αγαπημένο της ξόρκι.






🌟Η ιστορία της Λυδίας Γκριζομάλλας:


Κατάγεται από την παραμυθένια πόλη Καρμέλ, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα ζαχαρένια νησιά, στα ζωηρά εδάφη Νοντόρ και στις παγωμένες ακτές της Πενγκουνόνια. Η Καρμέλ, παράγει πάνω από 3.000 είδη ζάχαρης! Όμως το χωριό δεν είναι όλο γλύκα, Αλλά επίσης υπάρχουν σκοτάδι και κάποιες πικρές νότες εκεί πέρα.
 Όταν ο Μερλ Αμβρόσιος είχε έστω μία ικμάδα γκρίζα μαλλιά , ταξίδεψε στην Καρμέλ με σκοπό να βρει τους πιο ευφυείς και ικανούς στις μαγικές τέχνες, μα ενεπλάκη σε μία δύσκολη κατάσταση και παγιδεύτηκε από τους αδερφούς Μπονμπόν. Διέφυγε μόνο λόγω της ευτυχούς παρεμβάσεως της Λυδίας Γκριζομάλλας!! Αυτή η περιπέτεια οδήγησε σε πολλές άλλες: την απόκρουση τοου στρατού γκόμπλερ του βαρώνου Γκορμαντάιζερ, το χλέυασμα των νυχτών του Σκοτεινόβαλτου, ακόμα και τη διάσωση ενός νεαρού ενθουσιώδους Κροκ, του Μέμφις από την  εχθρική συμμορία των κεράτων σπάικ. Παρ'όλο που αποτελεί έκπληξη στους νεαρούς μάγους η πλούσια ιστορία της καθηγήτριας, δεν είναι έκπληξη ότι ήταν η πρώτη που προσέλαβε ο Μερλ Αμβρόσιος να εκπαιδεύσει στην καινούρια ακόμη σχολή του Ράβενγουντ. Η μεγάλη ικανότητά της στην μαγεία πάγου και η προσοχή της στην λεπτομέρια, την έκανε μία από τους καλύτερους σύμμαχους του Μερλ. Κυκλοφορεί ακόμα η φήμη ότι είναι μέλος του θρυλικού συμβουλίου του φωτός!
  Είναι γνωστή σε ολόκληρο το μαθητικό σώμα ως μία σκληρή, μα αξιαγάπητη νεράιδα, ισοτίμως γνωστή για την μεγάλη της σοφία, τα αυστηρά της πρώτυπα, και αμέτρητη αγάπη και συμπόνια! και αγαπά το ίδιο όλες της μικρές της χιονονιφάδες! (υπαινιγμός για τους μαθητές της)


🌟Τοποθεσίες:

Σχολή Πάγου
Ράβενγουντ
Νήσος Της Αράχνης

🌟Προφίλ Καθηγητή: