NPC: Μουουλίντα Γου


Η Μουουλίντα Γου, είναι μια ευγενική, φιλική και γαλήνια καθηγήτρια της σχολής Μαγικών τεχνών του Ράβενγουντ. Όντας λάτρης των λουλουδιών, των ουράνιων τόξων, λατρεύει να διδάσκει στη σχολή της Ζωής. Κατάγεται από το μουούσου, όπου συναντάμε πολλά NPCs που της μοιάζουν.







🌟Η αληθινή ιστορία της Μουουλίντα:



Η Μουουλίντα ήταν παιδί της οικογένειας Γου, ξεχωριστών κηπουρών, υπεύθυνων για την περιποίηση του κήπου της αιωνίου φωτεινότητος, προσωπικό καταφύγιο του Αυτοκράτορα του Μουούσου. Ως παιδί η Μουουλίντα επέδειξε ταλέντο, καταφέρνοντας ακόμη και τα πιο περίπλοκα ξόρκια κηπουρικής με μια ευκολία πολύ πέρα από τα έτη της. 
  Ο δάσκαλός της, ο θείος Ρούκον Γου, συνειδητοποίησε την δυνατότητα της Μουουλίντα να πάει πιο βαθιά από την τέχνη της κηπουρικής. Ο θείος Ρούκον ζήτησε ακρόαση από τον αυτοκράτορα του Μουούσου δόκιμα του συνηγόρου του.
  Παρόλο που η μαγεία της κηπουρικής ήταν ισχυρή στον οίκο Γου, ήταν καιρός που είχαν να βγάλουν παιδί με τέτοιες μαγικές ικανότητες. Ο Αυτοκράτορας εντυπωσιάστηκε, και ανακήρυξε ότι θα έπαιρνε προσωπικό ρόλο στην εκπαίδευση της Μουουλίντα.
  Η Μουουλίντα υπηρέτησε χαρούμενα ως μαθήτρια του Αυτοκράτορα, αρίστευε στη σχολή Ζωής, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνταν τον μαγευτικό κήπο του Αυτοκράτορα στις ώρες που το πολυάσχολο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως επέτρεπε.
  Όταν συμφορά χτύπησε τη Μαγούπολη με τον θάνατο της Σύλβια Ντρέικ, ο Μερλ Αμβρόσιος απέστειλε θερμή παράκληση στον παλιό του φίλο τον Αυτοκράτορα: θα μπορούσε να δώσει την καλύτερή του μαθήτρια, για να γεμίσει το κενό που άφησε με την απουσία της η Σύλβια;
  Η Μουουλίντα ήταν απρόθυμη να αφήσει την καθημερινή της Ζωή. Βουτηγμένη στην αμφιβολία, ταξίδεψε στον κήπο του Χομετσου για να συζητήσει με τον πατέρα της, τον θρυλικό Φρούκαν Γου. Αυτός της είπε ότι η θυσία της μπορεί να γιατρέψει την ουλή που έφερε ο θάνατος της Σύλβια και να αναζωογονήσει τη Μαγούπολη. Δεν είναι αυτός ο σκοπός ενός αληθινού κηπουρού;
  Η Μουουλίντα άκουσε τη σοφή συμβουλή του και ταξίδεψε στο Ράβενγουντ με ανοιχτό μυαλό και καθαρή καρδιά. Η διδασκαλία έγινε η μεγαλύτερη της χαρά, και τη μεταδίδει αυτή τη χαρά σε κάθε μάθημα που κάνει.

🌟Τοποθεσίες:

Σχολή Ζωής
Ράβενγουντ
Κάμαρα της Σπείρας

🌟Προφίλ Καθηγητή: