NPC: Αλχαζρέντ


 Ο Αλχαζρέντ είναι ο καθηγητής ισσοροπίας στην Κροκοτοπία. Αφού οι μαθητές ισσοροπίας ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στο Ράβενγουντ, συνεχίζουν με καθηγητή τους τον Αλχαζρέντ. Είναι ένας γέρος κροκόδειλος, πολύ σοφός και έξυπνος. Ίδρυσε το Τάγμα του Δοντιού και παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας στην Κροκοτοπία.





🌟Η ιστορία του Αλχαζρέντ:


Πολύ καιρό πριν, στις άμμους της νεαρής τότε Κροκοτοπίας, ο Αλχζρέντ ξεκίνησε τις μελέτες του στη μαγεία. Μπήκε στην πυραμίδα του Ηλίου για να μπει στη σχολή φωτιάς... και μετά στην Κροκόσφιγγα για να διαβάσει μαγεία πάγου... έπειτα στους τάφους των καταιγίδων για να μάθει μαγεία καταιγίδας. Όσο κι αν προσπαθούσε, δε μπόρεσε να αφοσιωθεί σε μία μόνο σχολή- έβρισκε ευχαρίστηση και δυσαρέσκεια και στις τρεις τους.
  Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής του για το κάλεσμά του στη μαγεία, όταν ο Αλχαζρέντ λυπήθηκε πολύ για όλες αυτές τις Αμάνδρες και αποφάσισε να βρει ένα τρόπο για να τις βοηθήσει. Τότε ανακάλυψε ότι δεν ήταν μόνος του σε αυτόν τον σκοπό. Σε κάθε σχολή μαγείας που μελετούσε έβρισκε κι άλλους κροκ με την ίδια  γνώμη. Κάποι από αυτούς ήταν ανάμεσα στους ισχυρότερους μάγους της Κροκοτοπίας. Ο Αλχαζρέντ ήταν αυτός που πρότεινε να συναντιούνται στα κρυφά, κι έτσι γεννήθηκε το Τάγμα του Δοντιού.
  Ο Αλχαζρέντ ήταν πεπεισμένος ότι θα μπορούσαν να δώσουν  ένα τέλος στην εκμετάλλευση των Αμανδρών, παρόλο που ήταν αριθμητικά πολύ λιγότεροι από τις κάστες των Τουτ. Το μυστικό του ήταν μια ανάμειξη των τριών σχολών των στοιχείων καθώς και των τριών πνευματικών σχολών, μέχρι σήμερα άγνωστο στους Κροκ. Όντας σε θέση να υπερασπιστεί επιθετική μαγεία κατά των σπιτιών, ο Αλχαζρέντ μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα μυστικά της Ζωής και του Θανάτου για να δεσμεύσει τους Τουτ σε μεγάλο ύπνο - και αυτά ήταν τα μυστικά που αυτός και το Τάγμα μπορούσαν να διατηρήσουν στο φημισμένο (και κακόφημο) Κροκονόμικον.

  Με αυτόν τον τρόπο, ο Αλχαζρέντ είδε ότι είχε δημιουργήσει τη δική του, μοναδική μορφή μαγείας. Επέλεξε να κάνει τη μορφή μαγείας του μία ξεχωριστή σχολή: Ισορροπία.
  Ο Αλχαζρέντ πέρασε το χρόνο του Μεγάλου Ύπνου τελειοποιώντας και ακονίζοντας τα ξόρκια της καινούριας του σχολής. Σύντομα βρέθηκε περιτριγυρισμένος μαθητές!! Στην αρχή μόνο Κρόκ και Αμάνδρες, αλλά σιγά-σιγά απλοί κάτοικοι απ'όλες τις γωνιές της σπείρας έρχονταν για να μάθουν αυτή τη νέα ισχυρή μορφή μαγείας.
  Έτσι ο Αλχαζρέντ έμαθε για τη Μαγούπολη, για το συμβούλιο του Φωτός και τον Μερλ Αμβρόσιο. Ο Αλχαζρέντ απογοητευόταν που η σχολή ισορροπίας δεν παρουσιαζόταν στο Ράβενγουντ, αλλά δεν ήθελε να φύγει από την Κροκοτοπία επειδή ίσως ξυπνούσαν οι Τουτ. Αντ'αυτού, αποφάσισε να στείλει τον καλύτερό του μαθητή εκείνης της στιγμής, τον Αρθούρο Γουέδερσβιλντ, έναν έμπειρο Μρλεϊμπουνιανό που κάποτε ήταν επίσης στο Ράβενγουντ.
  Ο Διευθυντής Μερλ Αμβρόσιος ήταν παραπάνω από ευχαριστημένος και καλωσόρισε τον καθηγητή Γουέδερσβιλντ στο καθηγητικό σώμα κι έτσι, η σχολή ισορροπίας βρήκε ένα δεύτερο σπίτι κάτω από τα κλαδιά του Μπάρτλμπι.


🌟Τοποθεσίες:

Σχολή Ισσοροπίας (Κροκοσφίγκα)
Ράβενγουντ

🌟Προφίλ Καθηγητή: