NPC: Χάλστον Χαλάζης


Ο Χάλστον Χαλάζης της σχολής καταιγίδας στο Ράβενγουντ. Είναι ένας κοντός και μικρόσωμος βάτραχος που πάντα φοράει ένα μωβ σακάκι. Βρίσκεται στο κτήριο της σχολής καταιγίδας και μαθαίνει ξόρκια καταιγίδας μέχρι 6ου βαθμού. Επίσης δίνει σε μεγαλύτερα επίπεδα την αποστολή για την είσοδο στη Σελέστια και την αποστολή για τους δεύτερους βοηθούς μάχης για όλες τις σχολές. Επίσης οι μαθητές τον συναντούν στο 5 B.O.X.E.S Event, και πιο συγκεκριμένα σε αυτό του Μαρλεϊμπόουν, όπου οι μάγοι τον βοηθούν να δραπετεύσει.




🌟Η ιστορία του Χάλστον Χαλάζη:

  Ο Χάλστον Χαλάζης γεννήθηκε στις φτωχογειτονιές του Γκριντσαπέλ στο Γουεστ μίνστερ σκάιγουέι του Μάρλεϊμπόουν. Φτωχός αλλά περήφανος, ο πατέρας του Χάλστον, Άλφρεντ, υποστήριζε την οικογένειά του δουλεύοντας πολλές ώρες ως ένας ταπεινός χαμάλης αερόπλοιου. Ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά του.
   "Εκπαίδευση! Αυτό είναι το κλειδί! Ο πιλότος πετάει το αερόπλοιο Χάλστον, μα ο ηλεκτρισμός το κινεί-και οι μηχανικοί κάνουν τον ηλεκτρισμό! Αυτό είναι το μέλλον σου, παιδί μου!"
  Η φαντασία του Χάλστον όντως γοητευόταν από τον ηλεκτρισμό, αλλά όχι με τον τρόπο που ήλπιζε ο πατέρας του. Ο Χάλστον είχε ευχέρεια στη μαγεία καταιγίδας και μάλιστα άρχισε να τρέχει με μία συμμορία μικροπρεπών μάγων καταιγίδας γνωστών ως τα "καταιγιδοφόρα νέφη". Αυτό είχε πολλή πιο πλάκα από το να κάθεσαι μέσα στην τάξη αποστηθίζοντας τύπους.. ή έτσι πίστευε ο Χάλστον.

   Αλλά η συμμοριακή ζωή τον οδήγησε στην καταστροφή. Ο αρχηγός της συμμορίας, "Νταής" ήθελε να μάθει αληθινή μαγεία καταιγίδας και να τη χρησιμοποιήσει για να διαπράξει εγκλήματα!! Ο Χάλστον δεν είχε κανένα σκοπό να παραβιάσει τον νόμο. Προκάλεσε τον "Νταή" στην πρώτη του μονομαχία και νίκησε!!! Αλλά όταν οι νυχτερίδες αστραπής που έκανε ο Χάλστον έγιναν "άτακτες", προκάλεσαν μια καταιγίδα που σχεδόν πλημμύρησε το Γκριντσαπέλ, και τελικά ο Χάλστον ήταν αυτός που κατέληξε πίσω από τα σίδερα της φυλακής!
   Ο Άλφρεντ έγινε έξαλλος! Έστειλε τον Χάλστον να σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός στην ακαδημία Φρόγκμπι. Αλλά στον σταθμό Ντίγκμουρ, ο Χάλστον συνάντησε μία ύπουλη γάτα που τον ξεγέλασε να την βοηθήσει στη ληστεία του επιφανούς οπαλίου Ότζαϊ και εξαφανίστηκε όταν η βρωμοδουλειά είχε τελειώσει. Ο Χάλστον πήρε το φταίξιμο. Γύρισε πίσω στη φυλακή, μα αυτή τη φορά στην περιβόητη φυλακή Ντουγκέιτ.
   Ευτυχως, ένας άγνωστος μάγος από το Ράβενγουντ εμφανίστηκε από το πουθενά και βοήθησε τον Χάλστον να επιστρέψει το Οπάλιο και να καθαρίσει το όνομά του. Ο Χάλστον εντυπωσιάστηκε και αποφάσισε κι αυτός να εγγραφεί στο Ράβενγουντ.
   Ο Άλφρεντ πίστευε πως η μελέτη της μαγείας είναι χάσιμο χρόνου, μα δε μπορούσε να αποτρέψει τον γιο του, και πράγματι, το φυσικό ταλέντο του Χάλστον τον έκανε μία μεγάλη επιτυχία! Επιτέλους κατάφερε να ελέγξει τις νυχτερίδες αστραπής του και τους εντυπωσίασε όλους όταν έγινε ο πρώτος μαθητής που κατάφερε να νικήσει ένα κράκεν σε μονομαχία!!

   Κατά την αποφοίτησή του ο Μερλ Αμβρόσιος του έκανε την τιμητική πρόταση να μείνει στο Ράβενγουντ στη θέση του Καθηγητή. Η στιγμή έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή, όταν ο Άλφρεντ, πατέρας του Χάλστον περπατώντας ξεχώρισε από το πλήθος και χωρίς να δείχνει την παραμικρή περηφάνεια, παρακολουθούσε καθώς ο γιος του διοριζόταν καθηγητής μαγείας καταιγίδας στη σχολή μαγικών τεχνών του Ράβενγουντ.


🌟Τοποθεσίες:

Σχολή Καταιγίδας
Ράβενγουντ
Κουτί Τηλεγράφου (Μάρλειμποουν)

🌟Προφίλ Καθηγητή: