NPC: Ντουόργκιν

https://www.wizard101.com/game/death-school

Ο Ντουόργκιν ειναι ο καθηγητής της σχολής Θανάτου στη Νυκτόπολη. Ήταν ο βοηθός του Μάλιστερ, πριν φύγει. Είναι κλεισμένος στον εαυτό του και μοναχικός. Όταν έπεσε η σχολή θανάτου, εκείνος δε διαπίστωσε τι συνέβη και αυτό οφείλεται στο γεγονός -όπως αναφέρει- ότι δε βγαίνει συχνά έξω.






🌟Η ιστορία του Ντουόργκιν:


Ήταν μια σκοτεινή και θυελλώδης νύχτα στον Σκοτεινόβαλτο, όταν στο εργαστήριο του διασήμου Δόκτωρος Φίνκενστάιν, ο Ντουόργκιν γεννήθηκε για να γίνει ο έμπιστος βοηθός του δόκτωρος Φίνκενστάιν στο εργαστήριό του. Το να βοηθάει τους "εκκεντρικούς" επιστήμονες του Σκοτεινόβαλτου, ήταν μία μακρόχρονη παράδοση στην οικογένεια, και ο ντουόργκιν ανυπομονούσε να ακολουθήσει τον πατέρα του επαγγελματικά. Αλλά αργά την νύχτα, όταν τα φώτα ήταν χαμηλά, ο Ντουόργκιν διάβαζε μυστικά κόμοικς!!! Είχε είδωλο τον μυθιστορηματικό νεκρομάντη Τζέιμι Σκίννερ και είχε πλήρη συλλογή των κόμικς του... Ως που ο πατέρας του τα πέταξε στην Σκοτεινοβάλτια άβυσσο.
  Ο Ντουόργκιν απέτυχε στις εξετάσεις του- το αγόρι δε μπορούσε να πει ποτήρι από δοκιμαστικό σωλήνα! Στην αηδία, ο πατέρας του νόμιζε πως ο γιος του θα γινόταν καμαριέρης, και σύντομα έμαθε για μια ανοιχτή θέση υπηρεσίας για νεκρομάντη στη Μαγούπολη!
 Η ζωη στη Μαγούπολη ήταν πιο φωτεινή, αλλά όχι λιγότερο απογοητευτική! Το νέο αφεντικό του ο Μάλιστερ τον βρήκε να είναι ένα απόλυτο κουτορνίθι και του το υπενθύμιζε καθημερινά, όταν ο Ντουόργκιν έβαζε σε λάθος θέση ή και κατέστρεφε μία από τις πανάκριβες μαύρες ρόμπες του Μάλιστερ!
 Όμως, μια μέρα, καθώς ο Μάλιστερ προσπαθούσε για πολλοστή φορά να διδάξει ένα μαθητή το απλούστατο ξόρκι μόλυνση, αναφώνησε ότι  "θα είχε καλύτερη τύχη διδάσκοντας τον βλάκα τον βοηθό του!! Σπάνια τα αστεία του Μάλιστερ. Αυτό που δε περίμενε όμως είναι το πόσο φυσικά και επιδέξια ο Ντουόργκιν εκτέλεσε το ξόρκι!!
  Αργότερα στο σπίτι, η γυναίκα του Μάλιστερ, η Σύλβια, γέλασε με την έκπληξη του Μάλιστερ. Επισήμανε πως ο Ντουόργκιν μπορούσε να γίνει ένας ταλαντούχος μάγος! Κι έτσι ο Νττουόργκιν βρέθηκε να καθοδηγείται στη μαγεία θανάτου από τον Μάλιστερ τον ίδιο! Αρίστευσε στα μαθήματα με ευκολία, μα στη συνέχεια, σχεδόν τέσσερα χρόνια από το πρώτο ξόρκι του Ντουόργκιν, η Σύλβια αρρώστησε και απεβίωσε. Ο Μάλιστερ εξαφανίστηκε στα ξαφνικά, χωρίς να πει λέξη στον Ντουόργκιν.
  Νοιώθωσαν σαν μία αποτυχία, ο Ντουόργκιν επέστρεψε στον Σκοτεινόβαλτο και άρχισε να υπηρετεί τις θείες του στο Ντίμγουντ βέιλ. Ήταν απελπισμένος. Μα ακόμα, μια αχτίδα ελπίδας τον οδήγησε να κάνει αίτηση στα κρυφά για τη θέση την οποία ο Μάλιστερ είχε αφήσει κενή. Κι αυτή η αχτίδα ελπίδας, έγινε πραγματικότητα όταν μια νύχτα, ένας μάγος τον κάλεσε πίσω στη Μαγούπολη!! Μετά που βοήθησε τον μάγο σε μονομαχία ενάντια στο μυστηριώδη Οστραμέ, απονεμήθηκε στον Ντουόργκιν η θέση του βοηθού καθηγητή μαγείας θανάτου!!
  Ευτυχισμένα διδάσκοντας τους μαθητές του στη σκοτεινιά της Νυκτοπόλεως, ο Ντουόργκιν είχε επιτέλους βρει τη θέση του.


🌟Τοποθεσίες:

Σχολή Θανάτου
Ράβενγουντ
Κουτί Τηλεγράφου (Μουούσου)

🌟Προφίλ Καθηγητή: