NPC: Ντάλια Φλογερή


Η Ντάλια Φλογερή είναι η καθηγήτρια της σχολής πυρός στο Ράβενγουντ. Βρίσκεται στο κτήριο της σχολής πυρός και μαθαίνει ξόρκια μέχρι 6ου βαθμού. Πρωταγωνιστεί στο πρώτο από τα 5 B.O.X.E.S, σε αυτό της μαγούπολης και δίνει στους νεαρούς μάγους την αποστολή για τη Ζαφάρια, καθώς διοργανώνει πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών. Ακόμη, έχει ένα σπίτι στο σοκάκι των φλογόγατων.




🌟Η Ιστορία της Φλογερής:

Η νεαρή τότε Ντάλια Φλογερή δεν ήξερε τι το σημαντικό είχε η φωτιά! Όλοι στην οικογένειά της φαίνονταν τόσο χαρούμενοι φροντίζοντας τις φλόγες των δέντρων στάχτης του Άβαλον, αλλά η Ντάλια προτιμούσε να διαβάζει για τις τελευταίες μόδες της Βαλένθιας με την κρυστάλλινη σφαίρα του πατέρα της. Η φωτιά της φαινόταν μουντή σε σχέση με την υψηλή ραφτική.
  Γι'αυτό η Ντάλια βρήκε τον εαυτό της χαμένο στο κρύο μιας θλιβερής μέρας, χωρίς να μπορεί να ανάψει την παραμικρή σπίθα για να ζεσταθεί Τη στιγμή που ήταν έτοιμη να αφεθεί στην απόγνωση, ένας παλιός μάγος εμφανίστηκε,
  Ο μάγος μίλησε για τις κοινές χαρές της φωτιάς, και την ζωτικής σημασίας ζεστασιά της καρδιάς. Της έμαθε ένα απλό ξόρκι και προς έκπληξιν και των δύο, η Ντάλια έκανε μια τεράστια πυρκαγιά!!
   Την επαίνεσε για το σπάνιο ταλέντο της, και της είπε ότι υπήρχε μία σχολή ο οποίος μόλις είχε ανοίξει και στην οποία μπορούσε να μελετήσει για τη μαγεία και να τελειοποιήσει τις ικανότητές της αν είχε τη θέληση.
   Λίγο αργότερα, η Ντάλια εγγράφηκε στο Ράβενγουντ. Παρ'όλο που σκέφθηκε να ασχοληθεί με κάποιο άλλο είδος μαγείας, και ακόμη αποφάσισε για λίγο τη σχολή του Πάγου, Αμέσως βρήκε τον εαυτό της να τοποθετείται στη σχολή φωτιάς. Ένα ελφ πυρός ταίριαζε απόλυτα με τη σχολή πυρός, αλλά ακόμη η Ντάλια δε μπορούσε να δει τι το τόσο σημαντικό είχε η φωτιά!
    Είδε την ομορφιά ενός ηλιοπτήνου, μα δε μπορούσε να καλέσει ένα. Μετά που είδε την τρίτη συνεχόμενη αποτυχία της Ντάλιας, ο καθηγητής Μέμφις της πρόσφερε κάποιες σοφές συμβουλές. Το κόλπο με τη φωτιά, της εξήγησε, δεν είναι τόσο η ζέστη της φωτιάς, όσο το πάθος μιας καρδιάς.
   Με αυτές τις λέξεις, η μικρή σπίθα πάθους της Ντάλιας μετατράπηκε σε μία μεγάλη φωτιά περιέργειας. Η Ντάλι έγινε μ΄πια από τους πιο εξαίρετους μαθητές της σχολής της φωτιάς, και αποφοίτησε με τις μεγαλύτερες τιμές!!!
   Πολλά χρόνια αργότερα, όταν η Ντάλια έπαιρνε μαθήματα ανώτατης εκπαίδευσης από τον υπερδιάσημο πυρομάντη, Ίγκνους Φέρρικ, παρέλαβε ένα γράμμα από το Ράβενγουντ. Ο καθηγητής Μέμφις επέστρεφε στην Κροκοτοποία και έκανε ειδική παράκληση να αναλάβει τα καθήκοντά του η Ντάλια!!

   Με χαρά δέχτηκε! Από τότε, η καθηγήτρια Φλογερή έχει συγκεντρώσει τον σεβασμό των πυρομαντών της Σπείρας και κατέχει τη διάκριση να είναι η πρώτη απόφοιτος του Ράβενγουντ που έγινε καθηγήτρια εκεί!

🌟Τοποθεσίες:

Σχολή Πυρός
Ράβενγουντ
Κουτί Τηλεγράφου

🌟Προφίλ Καθηγητή:


Ξόρκια που μαθαίνονται

φΓάτα Πυρός - Επίπεδο 1
Ελφ Πυρός - Επίπεδο 5
Παγερή ασπίδα - Επίπεδο 8
Ηλιόπτηνο - Επίπεδο 10
Παγίδα Πυρός - Επίπεδο 16

Επίθεση Μετεωρίτη - Επίπεδο 22
Αγριοφωτιά - Επίπεδο 26 
Φοίνικας - Επίπεδο 33
Χελέφαντας - Επίπεδο 42

































*Δείτε περισσότερα για τα ξόρκια Πυρός εδώ